2 månadersdagen...

...firades med sjukhusbesök och Heby besök.

Dagen startade med att ta på mig och lille man kläder, William fick så klart fin kläder eftersom att de var månades dag, han var så stilig!

                                       

Sen kom Williams snälla farfar och startade bilen så att den skulle vara varm tills Wonky skulle hoppa in i den, snällt!

Sen åkte vi till Börje och hälsa på honom, de var riktigt kul att träffa honom faktiskt! Han verka pigg och på bra humör, kul! 

Sen åkte vi vidare, då hämta vi Bibbi, felix och sen Frida och sen gick kosan till Heby, där bjöds de på fika, trevlans!

                                                                                                                      

Sen hände de en liten olycka i någons blöja, så Wonky är nog den första att få ny blöja i Sofis fina utbyggnad, eller? Man ska ju vara först annars får de va!

                            

Nu sak Wonky äta, sen ska jag äta och sen ska vi hitta på roliga saker! Först till affären och köpa penslar, sen till badhuset och hämta färg och sen till Jessika och Fillipa och göra hand och fot avtryck, de ska bli kul!


See jaaa


Kommentarer
Postat av: Jessica

Sötaste killen!

2010-02-23 @ 10:41:57
Postat av: erica

Åh så stor han är! fina killen=) hoppas på å få se han i mars när pappa fyller 50=) hoppas allt är bra me er! Kram Erica

2010-02-23 @ 18:35:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0